středa 4. května 2016

Historicky moje první recenze - UNIQ No.23 :-)

Co udělá žena, když se mu dostanou do ruky vzorky parfémů? ..... Zajásá :-)
A ta, co už s vůněmi trochu zkušeností má, sáhne po takových, které by svým složením mohly ladit jejímu nosu. Můj nos není vytříbený tak, jak bych si představovala, ale něco už pozná.

S nadšním jsem jako první sáhla po parfému s číslem 23.

Obecný popis hovoří vzletně, mírně neurčitě, ale rozhodně k věci :

Složení parfému :

Hlava: citrusy, máta, zelené prvky
Srdce: jasmín, růže, fialka
Základ: santal, cedr, mošus


Dokonalá harmonická vůně snoubící lehkost, svěžest a čistotu s jemným nádechem dráždivé záhadnosti. Je stvořená pro ženu elegantní a vytříbenou, která ví o své přirozené kráse a chce ji zdůraznit. Je vhodná pro použití během dne i na romantické večery.



 Já říkám, že tenhle fešák má prostě styl a grácii, i když se zprvu tváří tak trochu jako rozjuchaná svěženka :-)  Po malé chvíli se rozvoní květinové tóny a posunují parfém k harmonické eleganci, doslova od tenisek zpátky k lodičkám :-)


Moje postřehy v kostce
V prvním momentu se dvacettrojka jeví jako svěže zelená vůně se sílou citrusů. / To je jako z reklamy na prací prášek, ne? :-) / Ty z parfému nijak nepříjemně netrčí a za malou chviličku se navíc propojí s mátou a ostatní zelenou a rozvine se svěženka, tak trošinku tuctová. Za další chviličku se začnou dít věci :-) Svěží dojem přetrvává a postupně se přidávají květinové tóny a už to vyplouvá na povrch. Žádná svěženka, ale nefalšovaný luxus a perly na krku! I přesto si zachovává svou lehkost, není těžkopádná, unylá ani příliš výrazná. Výsledek, který ucítíte po celý den působí mile, velmi čistě a skoro až mýdlově.

Parfém opravdu není příliš intenzivní a nápadný, je spíše šťavnatý a heboučký. Po celý den je třiadvacítka nesmírně příjemnou společnicí.

Hodí se pro ženy, které na sebe nechtějí upozorňovat pronikavou vůní, být příliš extravagantní či nápadné. Preferují přímočarou čistotu. Bude parádní k džínám a tričku se stylovou kabelkou, doplňky a botičkami :-)

A nebo naopak pro milovnice parfémů, kterým se ale zrovinka tohle ráno nechce postávat hodinu před svou oblíbenou poličkou a přemýšlet nad složitostmi vývoje toho kterého miláčka :-)

Krásný den přeje všemi parfémy ovoněná / a brzo všemi mastmi mazaná - až vyjede řada krémů :-D /
Martina ze šperkovnice, parfémovnice a prádelníku

1 komentář:

  1. Jako k tomuhle parfému by se hodily nějaké krásné šaty a to i pro lidi, kteří běžně nosí velkoobchod textil. A to nemyslím nijak špatně. Ale co si budeme povídat, prostě takové luxusní parfémy prostě vyžadují kvalitní ošacení a hlavně to, aby to vypadalo super krásné a nóbl. Takže tak.

    OdpovědětVymazat